Ca în orice relație de cuplu, certurile nu pot să lipsească. Gina și Smiley trec printr-o perioadă destul de grea.

Gina Pistol are de ce să fie mândră, asta pentru că de curând a devenit mămică și acum își renovează locuința. Așadar, pentru că vedeta își ține mereu internauții la curent cu tot ceea ce face, prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii săi imagini din locuința care va fi gata curând, arătându-le câteva articole pe care le-a achiziționat pentru casă.

Cei doi au decis să își renoveze locuința, așa că împreună cu fetița lor și cu pisica, s-au mutat într-un apartament în care vor locui pe perioada lucrărilor.

În casa Ginei Pistol se muncește cu drag și spor, asta pentru că vedeta a decis că este nevoie de o schimbare, așa că prezentatoarea TV a început cu renovarea locuinței. Astfel, proaspăta mămică a filmat în interiorul locuinței și le-a arătat internauților cam cum arată casa după ce totul a fost demolat pentru a face loc noilor achiziții.

De asemenea, Gina le-a arătat fanilor mai multe modele de faianță pe care ar vrea să o aplice în casa care va fi gata curând și, totodată, vedeta le-a mai arătat internauților și alte câteva achiziții care vor fi puse cu grijă în locuință imediat ce va fi gata.

Gina Pistol, despre momentul când s-a certat prima dată cu Smiley
Sunt tineri, frumoși și mai nou părinți, însă problemele nu i-a ocolit în fel și chip pe cei doi amorezi, respectiv Gina Pistol și Smiley. Ei bine, în urmă cu ceva timp, de dragul vremurilor trecute, proaspeții părinți au povestit despre prima lor ceartă din cuplu.

Vedeta a explicat pentru fani că prima cearta s-a petrecut într-o seară când încă se aflau la începutul relației. Cei doi îndrăgostiți stabiliseră o oră de întâlnire, iar Gina se pregătise foarte mult pentru revederea cu partenerul său. Însă, cu toate acestea, Smiley a întârziat foarte mult timp, ore întregi, asta pentru că avea foarte multă treabă la studio, fapt ce a enervat-o foarte tare pe Gina Pistol.

„Îmi spune Andrei: „Pe la 20:00 termin la studio”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto (…). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: „Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: „Ne mai vedem sau nu?”. Zice: „Mai durează puțin”, și atunci i-am zis: „Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu”. (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a povestit Gina.