Andreea Esca este vedeta PRO TV de mai bine de 26 de ani. Postul de prezentatoare a știrilor i-a adus notorietate și a făcut-o să devină una dintre cele mai apreciate vedete din România.

Care este realitatea și ce se întâmplă, de fapt, în platoul de filmare? Deși Andreea Esca povestește lucrurile într-un anumit mod, un fost coleg a scos adevărul la suprafață.

Andreea Esca are un contract cu PRO TV vine pus la punct. Primește un salariu imens de la postul de televiziune, ca să nu mai vorbim de banii pe care îi încasează din contractele de imagine cu diferite branduri.

Și credeți că asta e tot? Ei bine, nu. Andreea Esca a investit o mulțime de bani în imobiliare, alături de soțul ei, iar cel mai recent proiect este la Cluj, iar aici vorbim despre un hotel într-o zonă destul de bună.

Cum a mințit Andreea Esca
La un momentdat, vedeta a oferit un interviu în care vorbea despre modul în care se pregătește și cât de clară trebuie să fie atunci când prezintă știrile de la ora 19.00. Andreea Esca mărturisea că își edita știrile de fiecare dată și că este mult mai mult decât o prezentatoare care citește de pe prompter.

Le rescria până le înțelegea bine, gândindu-se la telespectatorul care trebuie să înțeleagă informația cât mai clar și rapid, spunea ea atunci.

”Eu scriu și rescriu o știre de 20 de ori, până când simt că am înțeles-o atât de bine, încât o pot explica și altcuiva, iar persoana respectivă nu va avea probleme în a o înțelege. Eu spun ce am de spus în 20 de secunde și dacă nu e foarte simplu și clar, omul n-a înțeles nimic și până să se dumirească, s-a și trecut la știrea următoare”, mărturisea Andreea Esca, acum șapte ani, pentru Formula As.

Cine îi scrie știrile
Deși vedeta PRO TV spunea că rescrie chiar și de 20 de ori o ștre, fostul ei coleg de la Știrile PRO TV, cel care avea rubrica iLike IT știa altceva. George Buhnici a mărturisit recent că toate știrile care apar în jurnalul PRO TV de la ora 19.00 sunt rescrise de o singură persoană, iar aceea nu este Andreea Esca, ci Paula Săcui.

Ba mai mult de atât, fostul coleg al vedetei spunea că tot ce rostește Andreea Esca, este de fapt ”mâna Paulei Săcui”.

”Jurnalul de la Pro TV, de la ora 19.00, este rescris de Paula Săcui. Practic, tu când o vezi pe Andreea Esca că vorbește acolo, e în mâna Paulei Săcui”, a spus George Buhnici în podcastul lui Gojira.