Plecarea lui Florin Călinescu de la PRO TV a trezit multe semne de întrebare. După ani întregi de colaborare, actorul a decis să se retragă, semnând ulterior cu PRIMA TV.

După anunțul plecării sale, Florin Călinescu nu a oferit detalii despre motivul care a dus la această decizie. Gurile rele spuneau că banii ar fi fost problema, însă actorul a recunoscut de abia acum ce s-a întâmplat.

Colaborarea cu PRO TV ar fi încetat din cauza plecării lui Adrian Sîrbu, iar dacă stăm să ne gândim, chiar și Mugur Mihăescu a plecat de la trustul de televiziune din același motiv după cum mărturisea chiar el.

Astfel, odată cu plecarea lui Adrian Sîrbu, Florin Călinescu povestește că lucrurile s-au complicat pentru el, iar situația nu prea i-a convenit.

“Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite”, a mărturisit Florin Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

Ce greșeli a făcut PRO TV-ul
Mai mult de atât, actorul pune tunurile pe postul de televiziune, precizând că au fost făcute nenumărate greșeli. El spune că tot ce a rămas pe post a pornit de la Adrian Sîrbu, iar după plecarea sa nimeni nu a mai venit cu nimic nou.

Pentru Florin Călinescu ce se întâmplă acum la PRO TV reprezintă doar ”găuri în perdea”, spune actorul.

“Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi, cât s-a greșit la PRO TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români… dacă și acum PRO TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea”, a mai precizat Florin Călinescu.