Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase în 2013, când tânăra a început să lucreze la cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Tursimului, pe postul de asistenta lui Liviu Dragnea. Și-au oficializat relația în 2016, iar doi ani mai târziu politicianul a ajuns în spatele gratiilor.

Irina Tănase i-a fost alături în toată aceast perioadă. A obținut postul de mediator, l-a vizitat cât a putut de mult, l-a așteptat, ba chiar după ce a ieșit din închisoare, aceasta l-ar fi ajutat și din punct de vedere financiar după cum mărturisea chiar el.

Liviu Dragnea recunoaște că o iubește și o apreciază pe Irina Tănase pentru lucrurile pe care le-a făcut, motiv pentru care cei doi urmează să se și căsătorească la un momentdat.

Irina Tănase, însărcinată?
Deși nu a dat detalii mai multe, un lucru este cert. Liviu Dragnea și-ar dori încă un copil, sau poate doi, deci nu ar fi exclus ca în curând Irina Tănase să fie însărcinată

”Nu știu când, mi-aș dori sincer. Este o fată pe care o iubesc. O fată care m-a iubit și mă iubește și care a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe picioarele ei, deși erau mulți și multe care o asasinau cu mesaje de socializare. Au uitat ce număr de telefon are.

Nu sunt un om pudic, dar nu sunt nici foarte voluptos în a spune ce vom face. Copii îmi doresc oricând, iubesc foarte mult copiii.”, a mărturisit Liviu Dragnea.

”Îmi pare rău…”
Fostul lider PSD nu a uitat-o nici pe fosta lui soție, dar nici pe copiii săi. Liviu Dragnea a povestit că îi pare rău pentru suferința cauzată din cauza încarcerării lui.

El simțea că și-a atras dușmani încă din 2017, însă familia i-a promis că îi va fi alături. Iată că asta s-a și întâmplat, căci de când a fost eliberat din închisoare, Liviu Dragnea are sprijinul celor dragi lui.

”Îmi pare rău ca a suferit atât de mult Irina, ca și copii mei și fosta sotie. Și-au asumat că vor ajunge într-o situație în care să sufere mult, am discutat despre asta cu ei în 2017, când le-am spus că nu voi accepta lucruri rele pentru România, atrăgându-mi foarte mulți dușmani.Dar ei au spus că mă vor susține și au avut de pierdut și au în continuare de pierdut, mai ales copiii”, a mai spus Dragnea.