Despărțire fulger în showbiz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri din România și-a spus adio după o relație de jumătate de an. Vedeta Antena 1 a fost cea care a anunțat separarea.

O despărțire șochează showbiz-ul românesc. O vedetă Antena 1 și partenerul ei s-au despărțit. Vorbim despre Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, care forma un cuplu cu Enzo, celebrul concurent de la Chefi la Cuțite. Cei doi nu mai sunt împreună, iar totul e oficial. Informația a fost dezvăluită chiar de Antonia.

Despărțirea nu a afectat-o prea mult dat fiind timpul foarte scurt. Antonia a mărturisit că este bine din punct de vedere sufletește și împăcată cu ea însăși, ba chiar se bucură că are mai mult timp să se concentreze pe propria ei carieră.

”Sufletește sunt foarte bine, eram și înainte și sunt bine în continuare, pentru că sunt bine cu mine și am senzația aia de pace și de liniște când sunt eu cu mine și în continuare sunt într-un proces de cunoaștere, de creștere și de introspecție și chiar sunt foarte mulțumită de cum a decurs și recunosc că mă axez mai mult pe mine și pe cel mic decât pe orice altceva”, a spus Antonia.

Întrebată dacă mai formează un cuplu cu Enzo, vedeta a confirmat. ”Nu. Oficial nu”, a răspuns ea.

Antonia vrea să iubească din nou
O despărțire nu e un impediment pentru o viață mai bună. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu vrea să își refacă viața, iar acum se concentrează mai mult pe băiețelul ei.

Chiar ea povestește că vrea o viață sănătoasă și bună, având un echilibru și liniștea pe care și-o dorește, ba mai mult de atât, Antonia susține că în opinia ei un copil nu reprezintă un impediment pentru a forma o nouă relație.

”Eu sunt deschisă la tot ce vine bun și sănătos în viața mea! Nu știu dacă să spun că sunt mai atentă dar știu foarte bine ce vreau și ce nu vreau în viața mea și știu foarte bine ce nu vreau. Mă axez mai mult pe mine și pe cel mic pentru că acolo îmi găsesc liniștea și echilibrul! Nu! Eu trebuie să accept pe cineva nu altcineva trebuie să mă accepte pe mine și pe copilul meu! În primul rând trebuie să accept eu pe cineva în viața mea!

Îmi iubesc timpul cu mine atât de mult încât, cum le spuneam și prietenelor mele, am un egoism aparte de mult timp încoace în care nu simt nevoia să mă împart cu nimeni și multor persoane le e greu, fie ei bărbați sau femei, familie, prieteni, să înțeleagă că nu am nevoie și nu vreau să am nevoie de cineva.

Nu simt nevoia, simt nevoia să lucrez la mine, să cresc cu mine, să îmi petrec timpul liber cu cel mic”, a declarat Antonia, pentru Ciao.