Dacă vă așteptați ca războiul dintre Anamaria Prodan și Corina Bilcon să ia sfârșit curând, veți avea o surpriză, căci noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf a scos și ea armele împotriva impresarei.

Laurențiu Reghecampf a confirmat în vară că va divorța de Anamaria Prodan iar de atunci, impresara a negat vehement divorțul. A postat fel de fel de mesaje, a reacționat dur la fiecare informație potrivit căreia soțul ei ar avea o amantă, totul până săptămâna trecută când Reghe a anunțat că a depus actele de divorț, iar mai multe imagini cu el și iubita sa, Corina Bilcon au fost făcute publice.

De aici a început un adevărat război. Anamaria Prodan ar fi primit mai multe imagini de la fanii ei cu iubita lui Laurențiu Reghecampf pe care le-a făcut publice. În imagini, Corina Bilcon era surprinsă înainte de operațiile estetice, iar fotografiile nu erau prea plăcute.

Ba mai mult de atât, impresara a postat și mesaje de la fani, conform cărora Corina Bilcon ar fi fost escortă de lux și presta servicii sexuale pentru 200 de euro în România și 800 de dolari în străinătate.

Corina Bilcon o dă în judecată pe Anamaria Prodan
Cele două nu s-au întâlnit încă fizic față în față, dar dacă s-ar întâmpla asta, e posibil ca episodul cu Dan Alexa, în care acesta a fost lovit de impresară să se repete. Până atunci însă, războiul se ține la distanță.

Cum? Ei bine, Corina Bilcon are de gând să o dea în judecată pe Anamaria Prodan pentru informațiile eronate pe care le-a făcut publice, referitoare la activitatea, dar și pentru imaginile publicate.

Conform publicațiilor fanatik.ro și cancan.ro, iubita lui Laurențiu Reghecampf a început să o amenințe pe Anamaria Prodan cu Tribunalul, iar totul ar fi pornit de la conturile false de pe Instagram care au fost create în decurs de câteva zile și despre care v-am vorbit AICI.

Cu alte cuvinte, Corina Bilcon susține că impresara ar fi de vină pentru aceste conturi, publicând fotografii fără ca ea și Laurențiu Reghecampf să fie de acord. Nu știm însă dacă Anamaria Prodan este cea care a creat conturile respective, căci de foarte multe ori, când apare o persoană interesantă în showbiz, diverși internauți crează chiar ei astfel de conturi.