Zvonurile pe seama celui mai indragit si mai statornic cuplu al momentului se pare ca nu le dau pace nici Andrei si nici celebrului ei sot, Catalin Maruta.
Desi au o casnicie de mai bine de opt ani, de-a lungul timpului au aparut foarte multe speculatii, de obicei nefondate, despre o posibila despartire intre cei doi.

Insa acestia par sa dezminta absolut toate declaratiile mincinoase, care au fost inventate de-a lungul vremii.

Catalin Maruta a postat pe pagina sa oficiala , o declaratie, menita sa clarifice lucrurile si sa opreasca toate speculatiile care s-au iscat

“S-a ajuns prea departe cu minciunile din ziare, mai ales ca cei care au publicat stirea stiau cu buna stiinta ca e o mare minciuna. Pacat ca isi bat joc de cititorii lor!

Inainte sa preluati, sa citati, sa credeti stirea falsa care a fost publicata astazi pe cateva site-uri, vreau sa fac niste precizari. Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata. De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratie de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa!

PS. Daca va plac povestile SF, va recomand eu niste carti, daca vreti. Nu cititi aceste asa-zise “articole” pe site-uri de calitate indoielnica. Nu merita”